HOLLE BOLLE GIJS DEN HAAG

HOLLE BOLLE GIJS DEN HAAG Snacks - Shoarma - Roti - Kapsalon

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 23 beoordelingen
9 nov 2019 om 22:22 Normaal altijd goed voor het eerst dat het koud was hal om 3 uur een bestelling geplaats dat ik het eten om kwart voor 6 wou hebben wordt ik half 5 op gebeld wilt u uw eten eerder hebben ik zeg ja is goed komt het nog kwart voor 6 en dan nog lauw
9 nov 2019 om 21:32 duurde heel lang voor eten werd bezorgd en daarna was het eten koud.
25 okt 2019 om 19:54 Sate was veeeeels te zout de rest was oke
6 okt 2019 om 10:45 Snel bezorgd.
26 sep 2019 om 20:02 Helaas voor de zoveelste keer dat het niet compleet is en als je ze wilt bellen de hele tijd in gesprek zijn. Dit was de laatste keer
21 sep 2019 om 21:17 Helaas weer een slechte ervaring, koud, de uien waren zeker op want de berenklauw leek nergens op, 3 dikke stukken gehaktbal zonder uien in een bakje met klodder pindasaus erop en ook de speciaal van de patat zat geen ui in, kapsalon veel te pittig.
10 sep 2019 om 9:53 Snel bezorgd. De kipkapsalon was goed warm. Ik heb lekker gegeten!
15 aug 2019 om 11:37 Niet bijzonder vet en gewoon 2 ananas schijven ...en duur
31 jul 2019 om 9:26 De milkshakes waren net melk met smaak! De hamburger had alleen op de helft saus en de rest lag in het pakje. Zeer ontevreden!
28 jul 2019 om 21:16 Eten helaas aan de lauwe kant. Ook was de bezorger 20 minuten te laat terwijl het op tijd besteld was namelijk 2 uur voor bezorgtijd. Wel jammer terwijl het de vorige keer een 5 ster beoordeling was. Ik lees meer tegen vallende revieuws
28 jul 2019 om 20:08 Meer als 2 uur gewacht op eten wat lauw was... Paar keer gebeld, maar wat ze aan de tel zeggen qua tijd klopt ook niet. Dus nooit meer. Jammer....
28 jul 2019 om 19:27 Heb anderhalf uur moet wachten op mijn eten de patat nou dat noem ik geen raspatat was niet lekker kon zo de kliko in beetje jammer het vlees was bijna koud en de paprika en uien moest je zoeken beetje jammer dit